Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12289
Назва: Розслідування, облік і аналіз нещасних випадків, профзахворювань та аварій на виробництві: курс лекцій.
Автори: Малько О.Д., Дейнеко Н.В.
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: НУЦЗ України
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій «Розслідування, облік і аналіз нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві» призначений для професійної та практичної підготовки фахівців освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю (напрямом) 6.170202 «Охорона праці» У курсі лекцій «Розслідування, облік і аналіз нещасних випадків, професійних захворювань та аварій» розглядаються: нормативно-правовий аспект та процедуру проведення розслідування, обліку і аналізу нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві; алгоритм дій учасників розслідування при настанні нещасного випадку; порядок оформлення матеріалів розслідування нещасних випадків; розкриває питання організаційної складової проведення розслідування.
Опис: Розслідування, облік і аналіз нещасних випадків, профзахворювань та аварій на виробництві: конспект лекцій. / Укладачі: О.Д. Малько, Н.В. Дейнеко. ‒ НУЦЗ України, 2019. ‒112 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12289
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курс лекцій РОА 2019.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.