Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Папченко, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Матвєєва, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Бочкарев, С. В. | - |
dc.contributor.author | Бєлінська, А. П. | - |
dc.contributor.author | Куниця, К. В. | - |
dc.contributor.author | Чернуха, Антон Андрійович | - |
dc.contributor.author | Безуглов, Олег Євгенійович | - |
dc.contributor.author | Богатов, О. І. | - |
dc.contributor.author | Полковниченко, Дмитро Юрійович | - |
dc.contributor.author | Щербак, Сергій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T16:54:31Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T16:54:31Z | - |
dc.date.issued | 2020-06 | - |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз основних методів підвищення харчової і біологічної цінності борошна пшеничного. Значну увагу приділено питанню корегуванню вмісту білку у борошні за рахунок внесення добавок. Підкреслено актуальність поліпшення амінокислотного складу білка борошна, обгрунтовано доцільність комплексних досліджень з розробки рецептур харчових систем зі збалансованим амінокислотним складом на основі пшеничного борошна та шротів олійних культур | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.publisher | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies | ru_RU |
dc.title | DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної та рятувальної підготовки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВЕЖ 2020.pdf | 409,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.