Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312
Title: | DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL |
Authors: | Папченко, В. Ю. Матвєєва, Т. В. Бочкарев, С. В. Бєлінська, А. П. Куниця, К. В. Чернуха, Антон Андрійович Безуглов, Олег Євгенійович Богатов, О. І. Полковниченко, Дмитро Юрійович Щербак, Сергій Миколайович |
Issue Date: | Jun-2020 |
Publisher: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
Abstract: | Проведено аналіз основних методів підвищення харчової і біологічної цінності борошна пшеничного. Значну увагу приділено питанню корегуванню вмісту білку у борошні за рахунок внесення добавок. Підкреслено актуальність поліпшення амінокислотного складу білка борошна, обгрунтовано доцільність комплексних досліджень з розробки рецептур харчових систем зі збалансованим амінокислотним складом на основі пшеничного борошна та шротів олійних культур |
URI: | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312 |
Appears in Collections: | Кафедра пожежної та рятувальної підготовки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВЕЖ 2020.pdf | 409,62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.