Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312
Title: DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL
Authors: Папченко, В. Ю.
Матвєєва, Т. В.
Бочкарев, С. В.
Бєлінська, А. П.
Куниця, К. В.
Чернуха, Антон Андрійович
Безуглов, Олег Євгенійович
Богатов, О. І.
Полковниченко, Дмитро Юрійович
Щербак, Сергій Миколайович
Issue Date: Jun-2020
Publisher: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Abstract: Проведено аналіз основних методів підвищення харчової і біологічної цінності борошна пшеничного. Значну увагу приділено питанню корегуванню вмісту білку у борошні за рахунок внесення добавок. Підкреслено актуальність поліпшення амінокислотного складу білка борошна, обгрунтовано доцільність комплексних досліджень з розробки рецептур харчових систем зі збалансованим амінокислотним складом на основі пшеничного борошна та шротів олійних культур
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312
Appears in Collections:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВЕЖ 2020.pdf409,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.