Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312
Назва: DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL
Автори: Папченко, В. Ю.
Матвєєва, Т. В.
Бочкарев, С. В.
Бєлінська, А. П.
Куниця, К. В.
Чернуха, Антон Андрійович
Безуглов, Олег Євгенійович
Богатов, О. І.
Полковниченко, Дмитро Юрійович
Щербак, Сергій Миколайович
Дата публікації: чер-2020
Видавництво: Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз основних методів підвищення харчової і біологічної цінності борошна пшеничного. Значну увагу приділено питанню корегуванню вмісту білку у борошні за рахунок внесення добавок. Підкреслено актуальність поліпшення амінокислотного складу білка борошна, обгрунтовано доцільність комплексних досліджень з розробки рецептур харчових систем зі збалансованим амінокислотним складом на основі пшеничного борошна та шротів олійних культур
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної та рятувальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВЕЖ 2020.pdf409,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.