Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312| Назва: | DEVELOPMENT OF AMINO ACID BALANCED FOOD SYSTEMS BASED ON WHEAT FLOUR AND OILSEED MEAL |
| Автори: | Папченко, В. Ю. Матвєєва, Т. В. Бочкарев, С. В. Бєлінська, А. П. Куниця, К. В. Чернуха, Антон Андрійович Безуглов, Олег Євгенійович Богатов, О. І. Полковниченко, Дмитро Юрійович Щербак, Сергій Миколайович |
| Дата публікації: | чер-2020 |
| Видавництво: | Eastern-European Journal of Enterprise Technologies |
| Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз основних методів підвищення харчової і біологічної цінності борошна пшеничного. Значну увагу приділено питанню корегуванню вмісту білку у борошні за рахунок внесення добавок. Підкреслено актуальність поліпшення амінокислотного складу білка борошна, обгрунтовано доцільність комплексних досліджень з розробки рецептур харчових систем зі збалансованим амінокислотним складом на основі пшеничного борошна та шротів олійних культур |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12312 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежно-рятувальної та фізичної підготовки |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ВЕЖ 2020.pdf | 409,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


