Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/1246
Назва: Компетентнісний підхід при підготовці нового покоління фахівців у сфері цивільної безпеки
Автори: Шароватова, Олена Павлівна
Ключові слова: удосконалення системи вищої освіти, компетентнісний підхід, компетентність, фахівці сфери цивільної безпеки.
Дата публікації: кві-2016
Видавництво: Вісник Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. № 3 (300), квітень 2016, Ч. ІІ. - С. 295-304.
Короткий огляд (реферат): У статті звертається увага на завдання сучасної вищої освіти, орієнтовані не лише на надання професійних знань, а й на підготовку фахівця, який глибоко розуміє і знає свою роль у суспільстві, вміє творчо використовувати здобуті знання на практиці, вміє працювати з людьми, цінує колективний досвід, критично оцінює досягнуте, є компетентним у професійній сфері. Наголошується, що підготовка компетентних спеціалістів є одним із пріоритетних завдань сучасної професійної освіти, чому суттєво сприяє реалізація компетентнісного підходу. На прикладі особливостей підготовки фахівців сфери цивільної безпеки за напрямом підготовки «Охорона праці» науково-педагогічним складом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України окреслюються можливі результати та ефективність означених шляхів модернізації вітчизняної системи вищої освіти у межах євроінтеграційного та світового поступу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/1246
ISSN: 2227-2844
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шароватова О.П..pdf287,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.