Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетухова, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorГорносталь, Стелла Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-02-18T10:49:14Z-
dc.date.available2021-02-18T10:49:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationУдосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв: Збірник наукових праць XVII міжнародної наукової конференції (3-8 вересня 2018)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеса: ОНАХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesс. 50-54-
dc.titleПідвищення ефективності захисту об’єктів харчової промисловостіru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петухова-сборник.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.