Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петухова, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Горносталь, Стелла Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T10:49:14Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T10:49:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв: Збірник наукових праць XVII міжнародної наукової конференції (3-8 вересня 2018) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567 | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеса: ОНАХТ | ru_RU |
dc.relation.ispartofseries | с. 50-54 | - |
dc.title | Підвищення ефективності захисту об’єктів харчової промисловості | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петухова-сборник.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.