Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567| Назва: | Підвищення ефективності захисту об’єктів харчової промисловості |
| Автори: | Петухова, Олена Анатоліївна Горносталь, Стелла Анатоліївна |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Одеса: ОНАХТ |
| Бібліографічний опис: | Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв: Збірник наукових праць XVII міжнародної наукової конференції (3-8 вересня 2018) |
| Серія/номер: | с. 50-54 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Петухова-сборник.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


