Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567
Назва: Підвищення ефективності захисту об’єктів харчової промисловості
Автори: Петухова, Елена Анатольевна
Горносталь, Стелла Анатоліївна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеса: ОНАХТ
Бібліографічний опис: Удосконалення процесів і обладнання харчових і хімічних виробництв: Збірник наукових праць XVII міжнародної наукової конференції (3-8 вересня 2018)
Серія/номер: с. 50-54;
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12567
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петухова-сборник.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.