Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12784Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сєрікова, Олена Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Дубовик, Алла Михайлівна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-04-18T07:45:15Z | - |
| dc.date.available | 2021-04-18T07:45:15Z | - |
| dc.date.issued | 2021-04-16 | - |
| dc.identifier.citation | https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/FUNDAMENTAL-AND-APPLIED-RESEARCH-IN-THE-MODERN-WORLD-14-16.04.21.pdf | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12784 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто вплив пивного виробництва на навколишнє середовище. Визначено, що необхідним є впровадження ефективних систем управління екологічною безпекою підприємств пивної промисловості для попередження виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk | ru_RU |
| dc.publisher | BoScience Publisher, Boston, USA | ru_RU |
| dc.subject | екологічна безпека | ru_RU |
| dc.subject | природоохоронні заходи | ru_RU |
| dc.subject | навколишнє природне середовище | ru_RU |
| dc.subject | викиди в атмосферу | ru_RU |
| dc.title | ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ПИВНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | ru_RU |
| dc.type | Thesis | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра прикладної механіки | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сєрікова_Дубовик_тези_Бостон_2021.pdf | Сєрікова_Дубовик_Бостон_2021 | 935,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


