Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12784
Назва: ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ПИВНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Автори: Сєрікова, Олена Миколаївна
Дубовик, Алла Михайлівна
Ключові слова: екологічна безпека
природоохоронні заходи
навколишнє природне середовище
викиди в атмосферу
Дата публікації: 16-кві-2021
Видавництво: BoScience Publisher, Boston, USA
Бібліографічний опис: https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/FUNDAMENTAL-AND-APPLIED-RESEARCH-IN-THE-MODERN-WORLD-14-16.04.21.pdf
Короткий огляд (реферат): Розглянуто вплив пивного виробництва на навколишнє середовище. Визначено, що необхідним є впровадження ефективних систем управління екологічною безпекою підприємств пивної промисловості для попередження виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12784
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сєрікова_Дубовик_тези_Бостон_2021.pdfСєрікова_Дубовик_Бостон_2021935,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.