Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12784
Назва: | ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ПИВНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Автори: | Сєрікова, Олена Миколаївна Дубовик, Алла Михайлівна |
Ключові слова: | екологічна безпека природоохоронні заходи навколишнє природне середовище викиди в атмосферу |
Дата публікації: | 16-кві-2021 |
Видавництво: | BoScience Publisher, Boston, USA |
Бібліографічний опис: | https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/04/FUNDAMENTAL-AND-APPLIED-RESEARCH-IN-THE-MODERN-WORLD-14-16.04.21.pdf |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто вплив пивного виробництва на навколишнє середовище. Визначено, що необхідним є впровадження ефективних систем управління екологічною безпекою підприємств пивної промисловості для попередження виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12784 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра прикладної механіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сєрікова_Дубовик_тези_Бостон_2021.pdf | Сєрікова_Дубовик_Бостон_2021 | 935,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.