Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12906
Назва: Перспективи застосуванння техногенної сировини для виготовлення екологічночистих будівельних матеріалів
Автори: Чиркіна, М.А.
Ачкасова, А.С.
Ключові слова: техногенна безпека
будівельні матеріали
Дата публікації: бер-2015
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Чиркіна М.А., Ачкасова А.С. Перспективи застосуванння техногенної сировини для виготовлення екологічночистих будівельних матеріалів // Наукове забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів (те-орія та практика): збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Х.: НУЦЗУ 2015. – С. 254-256.
Короткий огляд (реферат): Повторне використання промислових відходів в інших галузях промисловості, у тому числі будівельної індустрії, є перспективним напрямком зниження собівартості продукції і зменшення негативного навантаження на довкілля. З використанням хромоксидних шламів в якості фарбників вирішується не тільки екологі-чна проблема, але і з’являється можливість зменшити на 30 – 70 % витрати коштовної та дефіцитної сировини для отримання кольорових покриттів [5]. З урахуванням вищевикладеного, використання промислових відходів у виробництві будівельних матеріалів, а саме, у виробництві забарвлених покриттів для керамічної плитки, є актуа-льним напрямком.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12906
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЧиркинаОРС2015.pdfповторне використання промислових відходів345,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.