Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12955
Назва: Вплив корозії на техніко-експлуатаційний режим і робочий ресурс твелів
Автори: Кустов, М.В.
Комишан, І.І.
Ключові слова: корозія
ТВЕЛ
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Кустов М.В., Комишан І.І. Вплив корозії на техніко-експлуатаційний режим і робочий ресурс твелів// Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково- практичної конференції молодих учених. Харків: НУЦЗУ, 2021.С.403.
Короткий огляд (реферат): Корозія має великий вплив на матеріали ТВЕЛів. Досвід експлуатації енергетичних реакторів показує, що розтріскування , яке починається на внутрішній стінці цирконієвих оболонок ТВЕЛів, можуть призвести до руйнування ТВЕЛів в реакторах, що в свою чергу може призвести до руйнування всього реактора, що потягне за собою аварію світового масштабу. Тому у роботі запропоновано схему механізму руйнування Zr сплавів ТВЕЛів із внутрішньої сторони. Ця пропозиція значно підвищує можливу корозію внутрішньої поверхні ТВЕЛів, а отже значно знижує ступінь виникнення аварійної ситуації на реакторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/12955
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нуцзустуд2021(КомишанКустов).pdfКорозія ТВЕЛ1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.