Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13220
Назва: ПРИСТРІЙ ДЛЯ ГАСІННЯ ПОЖЕЖ. Патент на корисну модель № 147249
Автори: Неклонський, Ігор Михайлович
Абрамов, Юрій Олексійович
Собина, Віталій Олександрович
Ляшевська, Олена Іванівна
Дата публікації: 21-кві-2021
Видавництво: ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
Бібліографічний опис: Бюл.№ 16/2021
Короткий огляд (реферат): Корисна модель належить до області протипожежної техніки, зокрема до ранцевих засобів пожежогасіння.
Опис: Пристрій для гасіння пожеж включає корпус, лямки, дві ємності для вогнегасного складу, балон зі стисненим повітрям, редуктор, гнучкі шланги, форсунку та органи управління. При цьому ємності для вогнегасного складу та балон зі стисненим повітрям встановлені на корпусі, редуктор встановлений на балоні зі стисненим повітрям, вихід балона зі стисненим повітрям через редуктор та гнучкі шланги з'єднаний із входами ємностей для вогнегасного складу, а їх виходи за допомогою гнучких шлангів з'єднаний через органи управління із форсункою. Додатково включає П-подібну раму, кінці якої закріплені на корпусі із можливістю кутового переміщення у вертикальній площині, на її другій частині встановлені органи управління та форсунка, а гнучкі шланги розміщені у внутрішній частині П-подібної рами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13220
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент.pdf168,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.