Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13412
Назва: ІНТЕРАКТИВНА КАРТА ЗАБРУДНЕНОСТІ РІЧОК УКРАЇНИ
Автори: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Ключові слова: інтерактивна карта
поверхневі водні об'єкти
моніторинг
річкові басейни України
Дата публікації: 29-кві-2021
Бібліографічний опис: Коваленко С.А. Інтерактивна карта забрудненості річок України / С.А. Коваленко, Р.В. Пономаренко // Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво – 2021, що присвячена 35-й річниці наслідків Чорнобильської катастрофи: Збірник тез доповідей XХIV Міжнародної науково-практичної онлайн конференції (29–30 квітня 2021 р.). – Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2021. – С. 41 – 42.
Короткий огляд (реферат): Водні ресурси є важливим компонентом для життя людини. З кожним роком техногенне навантаження безперервно зростає і питання, пов’язані з якістю води актуальні. Безперервна діяльність людини постійно призводить до погіршення якості води і екологічного режиму річкового стоку. Техногенна діяльність може призводити до регіональних і глобальних змін довкілля. Зміни в якісному складі води з тенденцією до постійного погіршення спостерігаються практично в усіх поверхневих джерелах водопостачання країни. На сьогоднішній день основними проблемами екології, які пов’язані з гідросферою планети, є умови забезпечення населення якісною питною водою та можливості підвищення її якісного показника.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13412
Розташовується у зібраннях:Кафедра прикладної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко-Пономаренко-Каразина 2021.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.