Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦимбал, Богдан Михайлович-
dc.contributor.authorМорозова, Дар'я Миколаївна-
dc.date.accessioned2021-09-20T10:09:35Z-
dc.date.available2021-09-20T10:09:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534-
dc.descriptionМатеріали міжнародної наукової конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". - 2019ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХНТУСГ ім. П. Василенкаru_RU
dc.relation.ispartofseriesТ.;2-
dc.subjectШкідливі та не безпечні чинники,ru_RU
dc.subjectризикru_RU
dc.titleІдентифікація, аналіз та попередження ризиків у м’ясопереробній галузіru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозова Дарья - 0001.pdf984,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.