Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534
Назва: Ідентифікація, аналіз та попередження ризиків у м’ясопереробній галузі
Автори: Цимбал, Богдан Михайлович
Морозова, Дар'я Миколаївна
Ключові слова: Шкідливі та не безпечні чинники,
ризик
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ ім. П. Василенка
Серія/номер: Т.;2
Опис: Матеріали міжнародної наукової конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". - 2019
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозова Дарья - 0001.pdf984,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.