Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534| Назва: | Ідентифікація, аналіз та попередження ризиків у м’ясопереробній галузі |
| Автори: | Цимбал, Богдан Михайлович Морозова, Дар'я Миколаївна |
| Ключові слова: | Шкідливі та не безпечні чинники, ризик |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | ХНТУСГ ім. П. Василенка |
| Серія/номер: | Т.;2 |
| Опис: | Матеріали міжнародної наукової конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". - 2019 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Морозова Дарья - 0001.pdf | 984,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.


