Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534
Назва: | Ідентифікація, аналіз та попередження ризиків у м’ясопереробній галузі |
Автори: | Цимбал, Богдан Михайлович Морозова, Дар'я Миколаївна |
Ключові слова: | Шкідливі та не безпечні чинники, ризик |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ ім. П. Василенка |
Серія/номер: | Т.;2 |
Опис: | Матеріали міжнародної наукової конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". - 2019 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/13534 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Морозова Дарья - 0001.pdf | 984,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.