Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14080
Назва: Ґрунтознавство: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт
Автори: Рибалова, Ольга Володимирівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Ґрунтознавство: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в галузі знань 10 «Природничі науки» за спеціальністю 101 «Екологія»./Укладач: О.В. Рибалова. – Х: НУЦЗУ, 2021. -40 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з навчальної дисципліни «Грунтознавство» розроблено для підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в галузі знань 10 «Природничі науки» за спеціальністю 101 «Екологія», спеціалізація – «Екологічна безпека». Метою навчальної дисципліни «Ґрунтознавство» є формування у здобувачів вищої освіти комплексу знань, умінь та навичок для застосування в професійній діяльності у сфері екології, охорони довкілля та збалансованого природокористування через теоретичне та практичне навчання і можливостями прикладного використання знань про ґрунти і екологію ландшафтів у практиці природокористування. Контрольні роботи з навчальної дисципліни «Ґрунтознавство» проводиться за 6 модулями у вигляді відпрацювання здобувачами вищої освіти тестового завдання за відповідним модулем. Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з навчальної дисципліни «Грунтознавство» містять тести за модулями: 1. Ґрунти в біосфері. Фактори та особливості грунтоутворюваного процесу; 2. Головні властивості ґрунтів; 3. Систематика, класифікація, структура та грунтово-географічне районування України. Земельні ресурси України. Ґрунтовий покрив світу; 4. Предмет, метод і еволюція знань із ландшафтної екології; 5. Структура і функціонування ландшафтних систем; 6. Дослідження ландшафтних систем. Методичні вказівки щодо виконання контрольних робіт з дисципліни «Грунтознавство» призначені для перевірки знань здобувачів вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 101 «Екологія» в галузі знань 10 «Природничі науки» і розроблені відповідно до освітньо-професійної програми «Екологічна безпека».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14080
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методконтргрунти.pdf646,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.