Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14095
Назва: СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ГОРІННЯ
Автори: Виноградов Станіслав Андрійович
Калиновський, Андрій Якович
Кустов, М.В.
Слепужніков, Є.Д.
Бондарєв, І.І.
Дата публікації: 18-сер-2021
Видавництво: НАЦІОНАЛЬНИЙ ОРГАН ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ"
Бібліографічний опис: Пат. 148504, МПК G01N25/50, G01K7/02. СТЕНД ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ГОРІННЯ / Виноградов С.А., Калиновський А.Я., Кустов М.В., Слепужніков Є.Д., Бондарєв, І.І.; заявник та патентовласник Національний університет цивільного захисту України. - № a201902034, заяв. 28.02.2019; опубл. 18.08.2021, бюл. № 33.
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження процесів горіння, який містить з'єднані між собою герметичну камеру, модельний осередок горіння, трубопроводи з арматурою для подавання компонентів газового середовища та вогнегасних речовин, оптичну систему контролю прозорості середовища, апаратуру контролю хімічного складу та параметрів газового середовища, яка розміщується безпосередньо в робочому об'ємі герметичної камери стенда, ультразвуковий диспергатор рідини, з'єднаний з системою нагрівання та підтримання температури досліджуваного горючого зразка, що закріплений за допомогою системи кріплення горючого зразка, що виконана у вигляді штатива, таким чином, що зразок розташований над встановленим джерелом запалювання для дослідження швидкості розповсюдження полум'я по горючому зразку. Над горючим зразком додатково встановлено термопару з можливістю зміни її положення, а над термопарою на системі кріплення горючого зразка встановлено зразок скла з можливістю зміни його висоти над горючим зразком.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14095
Розташовується у зібраннях:Інженерної та аварійно-рятувальної техніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf221,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.