Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14390
Назва: МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ СИСТЕМОЮ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ
Автори: Карпеко, Надія Миколаївна
Ключові слова: державне управління, цивільний захист, підготовка фахівців
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національного університету цивільного захисту України
Бібліографічний опис: ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ круглого столу «Формування дієвих механізмів державного управління з забезпечення державної безпеки» (2021 р.)
Серія/номер: ;37
Короткий огляд (реферат): На сьогодні у більшості країн світу функціонують національні системи цивільної оборони з чіткою структурою органів, сил та засобів, організовані, як правило, за територіально-виробничим принципом. У кожній країні функціонують певні системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців оборонних спеціальностей, які істотно відрізняються одна від одної. Для порівняння були вибрані абсолютно різні за своїм державним устроєм, історією та менталітетом такі країни, як США, Республіка Польща, Франція, Німеччина та інші. Цими країнами у вирішенні даних питань накопичено значний досвід, створено ефективні освітні системи, які дозволяють якісно підготувати фахівців до дій у надзвичайних ситуаціях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14390
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14_05_2021.pdf3,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.