Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14508
Назва: ЩОДО ПРОБЛЕМ МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СЛУЖБОВО-БОЙОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Автори: Ященко, Олександр Анатолійович
Лукиша, Роман Тарасович
Писаревський С.В.
Ключові слова: МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
СЛУЖБОВО-БОЙОВА ДІЯЛЬНОСТЬ
Дата публікації: 30-кві-2021
Видавництво: Видавець і виготовлювач Національної академії Національної гвардії України майдан Захисників України, 3, м. Харків-1, 61001. Свідоцтво суб’єкта видавничої справи ДК № 4794 від 24.11.2014 р.
Бібліографічний опис: ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Перспективні напрямки наукових досліджень щодо технічного та тилового забезпечення Національної гвардії України»
Короткий огляд (реферат): Морально-психологічним забезпеченням називають комплекс узгоджених за цілями, часом, послідовністю, силами та засобами заходів, що здійснюються командирами, штабами, органами виховної роботи та службами для досягнення високого морального духу особового складу, який забезпечує успішне виконання службово-бойових завдань в умовах мирного і воєнного часу. Особливу важливість i необхідність морально-психологічного забезпечення у військових контингентах України сьогодні можна актуалізувати вирішальним значенням людського фактора у досягненні їх високої бойової готовності посиленим емоційним, фізичним i психологічним навантаженням, яких зазнає далеко від Батьківщини особовий склад під час виконання миротворчих завдань. Актуальною проблемою постає зовнішній і внутрішній інформаційно-психологічний вплив з використанням інформаційної зброї (тобто інформаційного тероризму) на військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14508
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез доповідей Факультет Логістики 30 04 2021.pdf988,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.