Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14961
Назва: Московська держава як проект заперечення Русі
Автори: Трегубов, Д.Г.
Ключові слова: Росія
заперечення Русі
завоювання дружбою
нищення незгодних
Дата публікації: 2022
Видавництво: ХНПУ ім. Г.С. Сковороди
Бібліографічний опис: Трегубов Д.Г. Московська держава як проект заперечення Русі // 2 Міжнародна наукова конференція, 1-2 квітня 2022 року в ХНПУ і ім. Г.С.Сковороди: «Аргументи сучасної філології. Образ Жінки: “жіноче”, “феміністське”, “фемінне”». Харків: ХНПУ ім. Г.С. Сковороди, 2022. С. 37-39.
Короткий огляд (реферат): Існування України заперечує Росію, як фіктивного претендента на спільні історичні корені. Проведений аналіз дозволяє зробити висновок, що з 2014 р. Росія робила спроби асимілювати Україну або її частину. Останньою спробою у цьому напрямку була військова операція у лютому 2022 р. з надією на бліцкриг як план «А». Відповідно планом «Б» залишилося планомірне та повне руйнування усіх здобутків та інфраструктури України. Так можна побачити планомірний обстріл Харкова по квадратах та лініях забудови. Рішення про наявність плану «Б» можна віднести до моменту натяку президентом Росії на початку січня на зґвалтування України, що потім опосередковано підтримано російською православною церквою. При цьому власні втрати Росію не цікавлять, просто потім відбудеться героїзація загиблих. Після руйнування України Росія скоріше за все її полишить зруйнованою на призволяще. А оскільки більшість країн світу перейшла до свідомої опозиції до Росії, то вона буде мститися, і це завадить світу допомогти відновити Україну..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/14961
Розташовується у зібраннях:Кафедра спеціальної хімії та хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tregubov_tezy2черн.pdfМосква - проект заперечення Русі94,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Аргументи сучасної філології 2022 (1).pdfЗавоювання дружбою891,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.