Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15208
Назва: Щодо впливів антипіренів на людину та стан довкілля.
Автори: Груздова, В.О.
Лобойченко, В.М.
Колошко, Ю.В,
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЛДУ БЖД
Бібліографічний опис: Груздова В.О. Лобойченко В.М., Колошко Ю.В. Щодо впливів антипіренів на людину та стан довкілля. Охорона праці: освіта і практика. Проблеми та перспективи розвитку охорони праці: Зб. наук. праць ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції викладачів та фахівців–практиків та ХІI Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. –С. 127 – 129.
Опис: Груздова В.О. Лобойченко В.М., Колошко Ю.В. Щодо впливів антипіренів на людину та стан довкілля. Охорона праці: освіта і практика. Проблеми та перспективи розвитку охорони праці: Зб. наук. праць ІІ Всеукраїнської науково–практичної конференції викладачів та фахівців–практиків та ХІI Всеукраїнської науково-практичної конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. –С. 127 – 129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15208
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Груздова_Лобойченко_Колошко_Львів_2022.pdfтези200,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.