Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15449
Назва: Інституційний механізм управління якістю в сфері підготовки кадрів сучасних закладів освіти
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: Механізм
управління якістю
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: Дніпровська академія неперервної освіти
Бібліографічний опис: Молодий вчений модерну – фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні: Матеріали III Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції (22 червня 2022 року, м. Дніпро). – Дніпро: КЗВО «ДАНО ДОР», 2022. – 315 с.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах освіта та наука розглядаються як пріоритетні напрями розвитку будь-якої держави. Належна підтримка науково-інформаційних технологій, котра здійснюється найбільш розвиненими країнами, є однією з головних умов їх конкурентоспроможності в сучасному світі. Розвиток вищої школи проходить по шляху диверсифікації структур вищої освіти, яка, в свою чергу, нерозривна з диверсифікацією ступенів та кваліфікацій, які присуджуються закладами вищої освіти. В даний час майже в усіх університетах та прирівняних до них іншим навчальним закладам західноєвропейських держав функціонують багатоступінчасті системи підготовки фахівців (бакалаврат - магістратура - докторантура), що відповідає основним принципам євроінтеграції, учасниками якої стали близько 50 європейських країн, в тому числі і наша держава.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15449
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез Молодий вчений модерну.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.