Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15580
Назва: АЛГОРИТМ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ ПОПЕРЕДЖНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
Автори: Матухно, Василь Васильович
Усачов, Дмитро Володимирович
Попов, Іван Іванович
Ключові слова: надзвичайна ситуація
техногенна безпека
Прогнозування надзвичайних ситуацій
розробка методів та моделей прогнозування
Дата публікації: 2-бер-2022
Видавництво: The VIII International Scientific and Practical Conference
Бібліографічний опис: «Actual trends in science and practice»
Серія/номер: TECHNICAL SCIENCES;С. 188-191
Короткий огляд (реферат): В тексті доповіді представлені вирішення задач пов'язаних з прогнузуванням НС. На основі таких задач має бути створенна системна модель сумісного прогнозування кількості надзвичайних ситуацій та оцінки готовності підрозділів реагування в інтересах попередження надзвичайних ситуацій різного характеру в реальних умовах.
Опис: На сучасному етапі попередження надзвичайних ситуацій повинне розглядатися як складний системний процес, що має багаторівневу структуру з відповідними взаємозв’язками та властивостями. Це означає, що попередження надзвичайних ситуацій в першу чергу слід розглядати як складний процес, що ґрунтується на аналізі загроз виникнення надзвичайних ситуацій в державі та її регіонах, прогнозуванні виникнення надзвичайних ситуацій та завчасному ре агуванні з метою їх недопущення або пом’якшення можливих наслідків. При цьому прогнозування надзвичайних ситуацій повинне бути спрямованим на регулювання техногенної, природної та соціальної безпеки, оцінку загрози виникнення та завчасне реагування на надз вичайні ситуації. Процес пом’якшення наслідків надзвичайних ситуацій повинен бути спрямований в першу чергу на забезпечення готовності реагування підрозділів цивільного захисту держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15580
ISBN: 978-9-40364-515-5
Розташовується у зібраннях:Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Actual-trends-in-science-and-practice 2022.pdf3,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.