Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15830
Назва: Вогнезахист будівельних конструкцій – як складова безпеки побудованих об’єктів різного призначення
Автори: Данілін О.М., Данілін Олександр Миколайович Столбовий Є.В., Несторенко О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Problems of Emergency Situations: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 2020. – 462 с.
Серія/номер: ;стор. 48
Опис: Чітке дотримання цих правил дає змогу розв'язати головні проблеми. Насамперед, це не допущення підробок, контрафактної продукції і зрештою – якість виконаних робіт. Якість матеріалів і технологій під час виконання вогнезахисних робіт забезпечує стійкий попит і перспективи. Об'єктивний аналіз усіх ризиків, які несуть виробники та виконавці вогнезахисних робіт у зв'язку з неякісним їх виконанням і плюси високої якості, врешті решт дають змогу зробити такий висновок: найефективнішу безпеку об’єктів під час проведення вогнезахисних робіт може ґрунтуватися тільки на якісній роботі, яка відповідає всім вимогам регламенту виконання робіт, ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення та діючих нормативно – правових актів у сфері проведення вогнезахисних робіт будівельних конструкцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/15830
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IMG_2869.jpg6,61 MBJPEGПереглянути/Відкрити
IMG_2870.jpg6,84 MBJPEGПереглянути/Відкрити
IMG_2871.jpg6,94 MBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.