Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16235
Назва: Організація аварійно-рятувальних робіт
Автори: Аветисян, Вадим Георгійович
Сенчихін, Юрій Миколайович
Кулаков, Сергій Володимирович
Куліш, Юрій Олексійович
Тригуб, Влолодимир Віталійович
Дата публікації: 2009
Видавництво: Університет цивільного захисту України, 2009
Бібліографічний опис: Організація аварійно-рятувальних робіт: Підручник. За загальною редакцією В. П. Садкового / Аветисян В. Г., Сенчихін Ю. М., Кулаков С. В., Куліш Ю.О., Тригуб В. В.
Короткий огляд (реферат): У підручнику наведено поняття про надзвичайні ситуації та їх класифікація. Викладено основи професійної підготовки рятувальників, основні етапи та засоби механізації аварійно-рятувальних робіт. Розглянуто організацію аварійно-рятувальних робіт в зоні хімічного ураження, у разі руйнування будівель і споруд, дорожньо-транспортних подій, рятувальні роботи на воді. Висвітлено основи долікарської допомоги під час проведення аварійно-рятувальних робіт. Для курсантів, студентів та слухачів навчальних закладів МНС України, практичних працівників пожежно-рятувальних підрозділів служби цивільного захисту МНС України, а також може бути корисним викладачам навчальних закладів МНС України.
Опис: Підручник містить 9 глав, у яких наведено поняття про надзвичайні ситуації та їх класифікація, основи професійної підготовки рятувальників, основні етапи і засоби механізації аварійно-рятувальних робіт, організація аварійно-рятувальних робіт в зоні хімічного ураження, у разі руйнування будівель і споруд, дорожньо-транспортних подій, рятувальні роботи на воді та основи долікарської допомоги під час проведення аварійно-рятувальних робіт. Також, враховуючи різноманіття надзвичайних ситуації та їх наслідки, є необхідність у підборі та обґрунтуванні навчального матеріалу, який увійде до другої частини цього видання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16235
Розташовується у зібраннях:Пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Організація аварійно-рятувальних робіт.mhtml113,44 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.