Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16303
Назва: ВЛАСТИВОСТІ ПОЛІМЕРІВ І ВИРОБІВ З НИХ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ПОВІТРЯНИХ БАЛОНАХ
Автори: Єлізаров, Олександр Вікторович
Ключові слова: полімери, високомолекулярні речовини, ПВХ, ПВД,
Дата публікації: 28-жов-2022
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: МАТЕРІАЛИ КРУГЛОГО СТОЛУ «Об’єднання теорії та практики – запорука підвищення готовності оперативно-рятувальних підрозділів до виконання дій за призначенням»
Короткий огляд (реферат): Доступність і простота обробки термопластів дозволяє в короткі терміни виставити на ринок будь-які об’єми продукції, включаючи композиційні матеріали, пластики з екстремальними властивостями, тканини і наповнювачі для меблевої промисловості, рекламну продукцію. Великі масштаби виробництва передбачають вирішення питання з використанням продукції. Фізико-хімічні властивості полімерів роблять їх придатними для вторинного застосування. У світі більше 60% споживчих відходів відновлюються, зараз як 40% утилізуються Слід відзначити, що ситуація з переробкою з кожним роком стає кращою, особливо в розвинених країнах ЄС – Швейцарії, Австрії, Нідерландах.
Опис: Доступність і простота обробки термопластів дозволяє в короткі терміни виставити на ринок будь-які об’єми продукції, включаючи композиційні матеріали, пластики з екстремальними властивостями, тканини і наповнювачі для меблевої промисловості, рекламну продукцію. Великі масштаби виробництва передбачають вирішення питання з використанням продукції. Фізико-хімічні властивості полімерів роблять їх придатними для вторинного застосування. У світі більше 60% споживчих відходів відновлюються, зараз як 40% утилізуються Слід відзначити, що ситуація з переробкою з кожним роком стає кращою, особливо в розвинених країнах ЄС – Швейцарії, Австрії, Нідерландах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16303
Розташовується у зібраннях:Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка тез доповідей круглого столу ОРС (pdf.io).pdf2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.