Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16380
Назва: ІННОВАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО ЯК ШЛЯХ ВІДНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Дмитрієва, Оксана Іллівна
Ключові слова: інноваційне підприємство
економіка України
Дата публікації: вер-2022
Видавництво: Економіко-правові аспекти господарювання: сучасний стан, ефективність та перспективи: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 23-24 вересня 2022 року)
Короткий огляд (реферат): На сучасному етапі економіка нашої держави потребує якісних та інноваційних змін задля забезпечення її розвитку та відновлення. Пандемія Covid-19 та військові дії на території нашої держави заподіяли руйнівні дії в національній економіці, багато наших громадян втратили роботу, інвестиційна привабливість держави знаходиться на низькому рівні. Безумовно ці виклики мають негативний вплив для українського бізнесу, що потребує ефективних шляхів щодо його відродження та орієнтації на європейський досвід. Важливим та ефективним шляхом для відновлення української економіки є перехід на інноваційний вектор його розвитку, що потребує інноваційних змін та впровадження інновацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16380
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
конф_Одесса.pdf7,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.