Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16381
Назва: РОЗРОБКА ЗАХИСНОГО ПРИСТРОЮ ДЛЯ ЛОКАЛІЗАЦІЇ ВИБУХУ
Автори: Вавренюк, Сергій Анатолійович
Ключові слова: Захисний пристрій
локалізація вибуху
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля
Бібліографічний опис: Надзвичайні ситуації: безпека та захист: Ма-теріали XII Всеукраїн-ської науково-практичної конференції з міжнародною участю. – Черкаси: ЧІПБ ім. Ге-роїв Чорнобиля НУЦЗ України, 2022. – 194-195 С..
Короткий огляд (реферат): Винахід відноситься до засобів локалізації раптового виділення енергії та може застосовуватися при утилізації боєприпасів. Відомий захисний пристрій для локалізації вибуху, що містить зовнішню і внутрішню циліндричні склопластикові оболонки з коаксіально розміщеною між ними з безпосереднім контактом металевою оболонкою. При внутрішньому імпульсному навантаженні металева оболонка відбирає від склопластикової оболонки частину енергії на своє пластичне деформування. Окрім цього, металева оболонка обмежує максимальну деформацію склопластикової оболонки, що призводить до підвищення несучої здатності пристрою. Цей пристрій має недостатню надійність, бо під впливом вибуху деформація оболонок сягає значних величин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16381
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез.pdf6,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.