Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16551
Назва: Амплітудні методи контролю газогенераторів системи зберігання та подачі водню
Автори: Абрамов, Юрій Олексійович
Кривцова, Валентина Іванівна
Михайлюк, Андрій Олександрович
Ключові слова: Газогенератор, система зберігання та подачі водню, контроль, амплітудно-частотна характеристика.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Комунальне господарство міст.- Х., 2022.-Том1.- Вип. 168.- С.81-85.
Бібліографічний опис: ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, м. Харків
Серія/номер: Том1.- Вип. 168.;С.81-85.
Короткий огляд (реферат): Розглянуті методи контролю технічного стану газогенераторів систем зберігання та подачі водню, в основі яких лежить використання їх амплітудно-частотних характеристик. Перший метод контролю полягає в використанні інформації на апріорі заданій частоті стосовно постійної та гармонічної складових тиску в порожнині газогенераторів. Другий метод контролю передбачає формування тест-сигналів на двох апріорі заданих частотах і визначення за допомогою значень амплітудно-частотних характеристик газогенераторів на цих частотах величин їх постійних часу. Третій метод контролю газогенераторів оснований на використанні їх фізичних моделей, які описуються оператором, що співпадає із математичною моделлю газогенераторів систем зберігання та подачі водню.
Опис: Розглянуті методи контролю технічного стану газогенераторів систем зберігання та подачі водню, в основі яких лежить використання їх амплітудно-частотних характеристик. Перший метод контролю полягає в використанні інформації на апріорі заданій частоті стосовно постійної та гармонічної складових тиску в порожнині газогенераторів. Другий метод контролю передбачає формування тест-сигналів на двох апріорі заданих частотах і визначення за допомогою значень амплітудно-частотних характеристик газогенераторів на цих частотах величин їх постійних часу. Третій метод контролю газогенераторів оснований на використанні їх фізичних моделей, які описуються оператором, що співпадає із математичною моделлю газогенераторів систем зберігання та подачі водню.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16551
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізико-математичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
drobotova,++14Абрамов,+Кривцова,+Михайлюк.pdf413,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.