Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16691
Назва: Можливість виникнення аварії в зовнішніх установках
Автори: 110. Процюк, В.В.
Тесленко, Олексій Олексійович
Ключові слова: потенційно небезпечні об'єкти
імітаційне моделювання
Дата публікації: 2021
Видавництво: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. Харків: НУЦЗУ, 2022. 489 с.
Бібліографічний опис: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. Харків: НУЦЗУ, 2022. 489 с.
Короткий огляд (реферат): На ранніх етапах теорія можливостей позиціонувалася як методологія обліку експертних думок (оцінок). Експертні оцінки, як правило, виражені у нематематичній формі Методологію перетворення експертних оцінок, затвердження виражених у довільній формі, на деяку математичну форму, пропонує нечітка логіка та теорія можливостей. У цій роботі вивчається можливість застосування експертних оцінок у наявних чисельних алгоритмах.
Опис: На ранніх етапах теорія можливостей позиціонувалася як методологія обліку експертних думок (оцінок). Експертні оцінки, як правило, виражені у нематематичній формі Методологію перетворення експертних оцінок, затвердження виражених у довільній формі, на деяку математичну форму, пропонує нечітка логіка та теорія можливостей. У цій роботі вивчається можливість застосування експертних оцінок у наявних чисельних алгоритмах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16691
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdfНа ранніх етапах теорія можливостей позиціонувалася як методологія обліку експертних думок (оцінок). Експертні оцінки, як правило, виражені у нематематичній формі Методологію перетворення експертних оцінок, затвердження виражених у довільній формі, на деяку математичну форму, пропонує нечітка логіка та теорія можливостей. У цій роботі вивчається можливість застосування експертних оцінок у наявних чисельних алгоритмах.15,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.