Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16692
Назва: Надійність алгоритму визначення небезпеки приміщень з газами
Автори: Журавльова, О.С.
Тесленко, Олексій Олексійович
Ключові слова: потенційно небезпечні об'єкти
нечітка логіка
Дата публікації: 2021
Видавництво: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. Харків: НУЦЗУ, 2022. 489 с.
Бібліографічний опис: Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матеріали міжнародної науково-практичної конференції молодих учених. Харків: НУЦЗУ, 2022. 489 с.
Короткий огляд (реферат): Небезпечне приміщення з газами можна розглядати як точку у просторі небезпечних чинників. Можна розуміти вказаний простір як розділений на області з різними рівнями небезпеки. Для оцінки небезпеки використані критерії із застосуванням р-функцій. Простір небезпечних факторів та критеріїв небезпеки був побудований у версії математичних алгоритмів окремих нормативних актів різних країн. Оцінка надійності математичних алгоритмів можна робити за допомогою імітаційного моделювання. Імітаційне моделювання виявляє область з математично нестійким визначенням небезпеки приміщення з горючими газами. Це область названа областю сумнівних рішень.
Опис: Небезпечне приміщення з газами можна розглядати як точку у просторі небезпечних чинників. Можна розуміти вказаний простір як розділений на області з різними рівнями небезпеки. Для оцінки небезпеки використані критерії із застосуванням р-функцій. Простір небезпечних факторів та критеріїв небезпеки був побудований у версії математичних алгоритмів окремих нормативних актів різних країн. Оцінка надійності математичних алгоритмів можна робити за допомогою імітаційного моделювання. Імітаційне моделювання виявляє область з математично нестійким визначенням небезпеки приміщення з горючими газами. Це область названа областю сумнівних рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16692
Розташовується у зібраннях:

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdfНебезпечне приміщення з газами можна розглядати як точку у просторі небезпечних чинників. Можна розуміти вказаний простір як розділений на області з різними рівнями небезпеки. Для оцінки небезпеки використані критерії із застосуванням р-функцій. Простір небезпечних факторів та критеріїв небезпеки був побудований у версії математичних алгоритмів окремих нормативних актів різних країн. Оцінка надійності математичних алгоритмів можна робити за допомогою імітаційного моделювання. Імітаційне моделювання виявляє область з математично нестійким визначенням небезпеки приміщення з горючими газами. Це область названа областю сумнівних рішень.15,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.