Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16776
Назва: ПЕРСПЕКТИВНІ ЗАСОБИ ДИСТАНЦІЙНОГО РОЗМІНУВАННЯ
Автори: Кустов, М.В.
Карпов, А.А.
Ключові слова: Мінна зброя
вибухонебезпечні предмети
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: ЧІПБ
Бібліографічний опис: Надзвичайні ситуації: безпека та захист: Матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю. – Черкаси: ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, 2022. – 252 с.
Короткий огляд (реферат): Мінна зброя має дуже довгу історію, одні із перших застосувань вибуху порохового заряду були зафіксовані кілька століть тому. Як показує практи-ка, широкого застосування вона має і на сьогоднішній момент. Жодного воєнного конфлікту не проходило без застосування мінної зброї. Великі тери-торії забруднені вибухонебезпечними предметами (ВНП), які закладають ха-отично та без фіксування у відповідних документах. Основною метою вико-ристання мінної зброї є каліцтво та смерть особового складу, виведення те-хніки із ладу, шляхом взаємодії на них енергії вибуху та осколків. На преве-ликий жаль, велика кількість спрацювань зафіксована по мирному населені, переважна більшість з яких діти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16776
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27-28102022.pdf6,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.