Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16989
Назва: Методичні вказівки до виконання завдань для самостійної роботи з дисципліни «Системи автоматичного контролю та спостереження»
Автори: шевченко, Роман Іванович
Дурєєв, Вячеслав Олександрович
Бондаренко, Сергій Миколайович
Антошкін, Олексій Анатолійович
Христич, Валерій Володимирович
Дерев'янко, Олександр Анатолійович
Дата публікації: 2022
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання завдань для самостійної роботи з дисципліни «Системи автоматичного контролю та спостереження». Шевченко Р.І., Дурєєв В.О., Бондаренко С.М., Антошкін О.А., Христич В.В., Дерев’янко О.А.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках узагальнений підхід до рішення задач з систем автоматичного контролю та спостереження. Складені варіанти індивідуальних завдань орієнтовані на комплексне рішення задач. Методичні вказівки призначені для курсантів і слухачів вищих навчальних закладів ДСНС України за освітньо-професійними (освітньо-науковими) програмами «Цивільний захист», «Телекомунікаційні системи в управлінні», «Інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/16989
Розташовується у зібраннях:Кафедра автоматичних систем безпеки і інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Завдання САКC 2022 СР.doc269,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.