Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17023
Назва: МОЛЕКУЛЯРНИЙ ГАЗОВИЙ ЛАЗЕР
Автори: Рашкевич, Олександр Сергійович
Бобошко В. С., Валяєв О.Ю., Єфанов І.М., Овсієвський А.О., Пеліхатий М.М., Титар В.П., Ткаліч О.М., Третьяков О.В., Яременко Р.Г., Ярцев В.І.
Дата публікації: 2010
Короткий огляд (реферат): 1. Молекулярний газовий лазер, що містить оптично послідовно з'єднані між собою джерело нагнітання, поворотне відбивне дзеркало, фокусувальне дзеркало та комірку з активною речовиною, а також встановлений між фокусувальним дзеркалом і коміркою з активною речовиною поглинач відбитого випромінювання, який відрізняється тим, що у джерелі нагнітання установлене вихідне вікно, а між фокусувальним дзеркалом і коміркою з активною речовиною установлений поляризаційний вентиль. 2. Молекулярний газовий лазер за п. 1, який відрізняється тим, що поляризаційний вентиль складається із пластин AsGa і ромба Френеля. 3. Молекулярний газовий лазер за п. 1 або п. 2, який відрізняється тим, що вихідне вікно і пластини поляризаційного вентиля установлені під кутом Брюстера. 4. Молекулярний газовий лазер за п. 1 або п. 2, який відрізняється тим, що ромб Френеля виконаний із кристала NaCl.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17023
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОЛЕКУЛЯРНИЙ ГАЗОВИЙ ЛАЗЕР.pdf130,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.