Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17180
Title: Оптимізація технології випалювання трасерів із артилерійських снарядів малих калібрів
Authors: Неклонський, Ігор Михайлович
Смирнов, Олег Миколайович
Keywords: утилізація, установка для випалювання трасуючої сполуки, артилерійські снаряди, технологія утилізації, система масового обслуговування.
Issue Date: 25-Nov-2022
Citation: Х:НУЦЗУ, 25.11.22 р. - 362 с.
Series/Report no.: ПНС-2(36);
Abstract: З метою впровадження нових високоефективних технологій утилізації боєприпасів і їх елементів розроблена технологія випалювання трасуючої сполуки (ТрС) із корпусів 23 мм або 30 мм артилерійських снарядів за допомогою установки випалювання трасуючих сполук та пластинчатого транспортера ПТ-600 на ділянці, обладнаній у виробничих приміщеннях цеху, яка дозволяє раціонально вилучати всі необхідні матеріали. Запропонована методика оптимального розподілу працівників по робочим місцям з ураху-ванням ризику виникнення аварії.
Description: Установка для розряджання (випалювання трасуючої сполуки) із корпусів 23 мм та 30 мм артилерійських снарядів способом нагріву сформована в технологічну лінію та складається з транспортера, на якому на небезпечній щодо детонації відстані одна від одної зафіксовані опорні дерев’яні планки, які закріплені на пластинах конвеєра ПТ-600 для корпусів 23 мм та 30 мм артилерійських снарядів, що розряджаються.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17180
Appears in Collections:Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.