Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльїнський О.В., Рибалова О.В.-
dc.contributor.authorЧорнс К.Є.-
dc.date.accessioned2023-03-17T16:29:58Z-
dc.date.available2023-03-17T16:29:58Z-
dc.date.issued2023-02-
dc.identifier.citationНУЦЗУuk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17217-
dc.descriptionІльїнський О.В., Рибалова О.В., Чорнс К.Є.УТИЛІЗАЦІЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ ШЛЯХОМ КОМПОСТУВАННЯ. ЗАПОБІГАННЯ ВИНИКНЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ, РЕАГУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЯ ЇХ НАСЛІДКІВ. Матеріали круглого столу (вебінару) Наукове видання. Харків: НУЦЗ України, 2023. С.210–211.uk_UA
dc.description.abstractПроблема стрімкого накопичення харчових відходів в Україні викликає занепокоєння. Харчові відходи складають приблизно 30-50 % у структурі твердих побутових відходів. Процентне співвідношення може змінюватися від сезонів року. Щороку пересічний українець викидає на смітник близько 250 кг побутових відходів, половина з яких є харчовими.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТипографія НУЦЗ України, Харківuk_UA
dc.subjectхарчові відходиuk_UA
dc.subjectкомпостуванняuk_UA
dc.subjectпереробка відходівuk_UA
dc.subjectбіовідходиuk_UA
dc.titleУТИЛІЗАЦІЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ ШЛЯХОМ КОМПОСТУВАННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка тез-відходи.pdf759,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.