Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17217
Title: УТИЛІЗАЦІЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ ШЛЯХОМ КОМПОСТУВАННЯ
Authors: Ільїнський О.В., Рибалова О.В.
Чорнс К.Є.
Keywords: харчові відходи
компостування
переробка відходів
біовідходи
Issue Date: Feb-2023
Publisher: Типографія НУЦЗ України, Харків
Citation: НУЦЗУ
Abstract: Проблема стрімкого накопичення харчових відходів в Україні викликає занепокоєння. Харчові відходи складають приблизно 30-50 % у структурі твердих побутових відходів. Процентне співвідношення може змінюватися від сезонів року. Щороку пересічний українець викидає на смітник близько 250 кг побутових відходів, половина з яких є харчовими.
Description: Ільїнський О.В., Рибалова О.В., Чорнс К.Є.УТИЛІЗАЦІЯ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ ШЛЯХОМ КОМПОСТУВАННЯ. ЗАПОБІГАННЯ ВИНИКНЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ, РЕАГУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЯ ЇХ НАСЛІДКІВ. Матеріали круглого столу (вебінару) Наукове видання. Харків: НУЦЗ України, 2023. С.210–211.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17217
Appears in Collections:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірка тез-відходи.pdf759,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.