Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17228
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРибалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorІльїнський, Олексій Володимирович-
dc.contributor.authorЧорнс, Катерина Євгеніївна-
dc.date.accessioned2023-03-20T05:33:39Z-
dc.date.available2023-03-20T05:33:39Z-
dc.date.issued2023-03-
dc.identifier.citationЗапобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків. Матеріали круглого столу (вебінару). – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 23 лютого 2023. – с. 210-211uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17228-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет цивільного захисту Україниuk_UA
dc.subjectхарчові відходи, компостуванняuk_UA
dc.titleУтилізація харчових відходів шляхом компостуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Утилізація харчових відходів шляхом компостування.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.