Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17228
Назва: Утилізація харчових відходів шляхом компостування
Автори: Рибалова, Ольга Володимирівна
Ільїнський, Олексій Володимирович
Чорнс, Катерина Євгеніївна
Ключові слова: харчові відходи, компостування
Дата публікації: бер-2023
Видавництво: Національний університет цивільного захисту України
Бібліографічний опис: Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків. Матеріали круглого столу (вебінару). – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 23 лютого 2023. – с. 210-211
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17228
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Утилізація харчових відходів шляхом компостування.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.