Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17228
Назва: | Утилізація харчових відходів шляхом компостування |
Автори: | Рибалова, Ольга Володимирівна Ільїнський, Олексій Володимирович Чорнс, Катерина Євгеніївна |
Ключові слова: | харчові відходи, компостування |
Дата публікації: | бер-2023 |
Видавництво: | Національний університет цивільного захисту України |
Бібліографічний опис: | Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків. Матеріали круглого столу (вебінару). – Харків: Національний університет цивільного захисту України, 23 лютого 2023. – с. 210-211 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17228 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Утилізація харчових відходів шляхом компостування.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.