Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17277
Назва: ПОРЯДОК ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ
Автори: Рубан, Артем Вікторович
Ключові слова: Ідентифікація
небезпечний вплив
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: НУЦЗУ
Короткий огляд (реферат): Для того щоб на підприємстві попередити небезпечні аварійні ситуації, оцінити ризики виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру, прийняти ефективні управлінські рішення щодо мінімізації наслідків можливого небезпечного впливу на виробництво, населення і навколишнє середовище, а також задля приведення службової документації відповідно до вимог законодавства України необхідно провести оцінку або ідентифікацію.
Опис: Ідентифікація – це оцінка небезпечних чинників, можливих джерел виникнення небезпеки, на підставі яких, відбувається визначення об’єктів підвищеної небезпеки. Під час проведення процедури ідентифікації ПНО розглядаються і враховуються внутрішні та зовнішні фактори небезпеки. Внутрішні фактори небезпеки зумовлені аварійним станом будівель, споруд, особливостями технологічних процесів об’єкта та речовин, що виготовляються, переробляються, зберігаються чи транспортуються на його території.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17277
Розташовується у зібраннях:Кафедра наглядово-профілактичної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ідентифікація ОПН.pdf667,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.