Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17378
Назва: Особливості цифрового публічного управління у сфері фізичної культури та спорту
Автори: Кононович, Вячеслав Генріхович
Усачов, Дмитро Володимирович
Головко, Валентин Васильович
Колоколов, Віталій Олексійович
Ключові слова: фізична культура
цифрові технології
спорт
цифровізація
Дата публікації: 18-кві-2023
Видавництво: International Science Group. Helsinki, Finland.
Бібліографічний опис: The 15th International scientific and practical conference “The main directions of the development of scientific research”
Серія/номер: Напрямок: Педагогіка;С. 264-266
Короткий огляд (реферат): У сучасному розвитку суспільства цифрові технології займають особливе місце в системі публічного управління у сфері фізичної культури та спорту [1]. Здійснювана цифровізація публічного управління спрямована на збільшення якості управління, що полягає у зменшенні необґрунтованого державного втручання та підвищення результативності управління у сфері фізичної культури та спорту [2]. Цифрові технології впроваджуються як у окремі управлінські процедури, та і у стадії циклу управління, державні функції та їх типи. Зміни, пов'язані з цифровізацією сфери фізичної культури та спорту, мають бути орієнтовані насамперед на підвищення якості державної діяльності, спрямованої на збереження здоров'я населення. Впровадження інформаційно технологій в управлінську діяльність змінило характер управління у сфері фізичної культури та спорту.
Опис: 1. Вихляєв Ю. М. Інноваційні технології фізичного виховання студентів // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 15: Науковопедагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). 2015. Вип. 3 (1). С. 83– 87. 2. Дудчак М.В. Спорт для всіх у світовому контексті – К.: Олімпійська література, 2007. 112 с. 3. Кошелева О., Татарченко Л., Рузанов В. Особливості теоертичної підготовки студентів різних груп спеціальностей в системі фізичного виховання. Спортивний вісник Придніпров‘я. 2019. № 4. С.129-140.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17378
ISBN: 979-8-88955-326-7
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
THE-MAIN-DIRECTIONS-OF-THE-DEVELOPMENT-OF-SCIENTIFIC-RESEARCH.pdf6,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.