Please use this identifier to cite or link to this item: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17514
Title: Взаємозв`язок площі посіву сільськогосподарських угідь та вмісту амонію у поверхневих водних об`єктах України і можливі наслідки забруднення
Authors: Коваленко, Світлана Андріївна
Пономаренко, Роман Володимирович
Дармофал, Е.А.
Keywords: екологічний стан
поверхневий водних об'єкт
забруднення
посівна площа
Issue Date: 23-Feb-2023
Citation: Коваленко С.А., Пономаренко Р.В., Дармофал Е.А. Взаємозв`язок площі посіву сільськогосподарських угідь та вмісту амонію у поверхневих водних об`єктах України і можливі наслідки забруднення. Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, реагування та ліквідація їх наслідків: матеріали круглого столу (вебінару) (23 лютого 2023 р.). Харків. 2023. С. 216-217.
Abstract: Стоки, які забруднено паливно-мастильними матеріалами, побутовими стоками із вмістом засобів побутової хімії, стічними водами промислових підприємств, ґрунтовими водами із домішками хімічних засобів, що застосовують у сільському господарстві, а також ливневими стоками – це все впливає на стан питної води. Регенераційні можливості природних компонентів, у тому числі і поверхневих водних об’єктів, не безмежні, тому у майбутньому населення може відчувати значний дефіцит прісної води придатної до споживання.
URI: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17514
Appears in Collections:Кафедра прикладної механіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коваленко, Пономаренко, Дармофал_НУЦЗУ.pdf1,08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.