Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17526
Назва: Реабілітаційно-соціальний туризм як інструмент державної політики соціального захисту людей з обмеженими можливостями
Автори: Головко, Валентин Васильович
Ключові слова: реабілітаційно-соціальний туризм
державна політика соціального захисту людей
Дата публікації: бер-2023
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ»
Серія/номер: Секція 3;С.143-145
Короткий огляд (реферат): Постановка проблеми. В Україні, в якій мешкає близько 2,6 млн. людей з обмеженими можливостями (з них біля 170 тис. – діти), має змінитися відношення до цих осіб, які прагнуть інтегруватись в суспільство. Одним з таких інструментів є розвиток реабілітаційно-соціального туризму, як інструменту державної політики соціального захисту людей з обмеженими можливостями.
Опис: 1. Закон України «Про реабілітацію інвалідів в Україні». URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2961-15#Text. 2. Інклюзивний туризм для осіб з інвалідністю. URL: https://www.ispf.gov.ua/news/inklyuzivniy-turizm-dlya-osib-z-invalidnistyu. 3. Перший міжнародний науково-практичний симпозіум на тему: «Актуальні проблеми впровадження інклюзивного реабілітаційно-соціального туризму в Україні» в м. Умані. URL: https://cherkassymsek.com.ua/i-mizhnarodniynaukovo-praktichniy-simpozium-na-temu-aktualni-problemi-vprovadzhennyainklyuzivnogo-reabilitatsiyno-sotsialnogo-turizmu-v-ukrayini-v-m-umani/.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17526
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головко.pdf224,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.