Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17527
Назва: ЄДИНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЯК НЕОБХІДНИЙ ІНСТРУМЕНТ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ
Автори: Головко, Валентин Васильович
Ключові слова: ЄДИНА ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ
державні установи
Дата публікації: 16-бер-2023
Видавництво: НУЦЗУ
Бібліографічний опис: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ: ОСВІТА, НАУКА, ПРАКТИКА»
Серія/номер: СЕКЦІЯ 2;С.66-69
Короткий огляд (реферат): В Україні надається понад 100 видів соціальних послуг, на які з Державного бюджету щороку виділялося біля 800 млрд. грн. При цьому установи соціального захисту приймали до 7 млн. заяв у паперовому вигляді, а українцям потрібно було звертатися у декілька державних установ для того, щоб зібрати всі необхідні довідки для отримання соціальних послуг.
Опис: 1. Без додаткових довідок та черг – як зміниться сфера соціальних послуг з впровадженням Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. URL: https://thedigital.gov.ua/news/bez-dodatkovikh-dovidok-ta-cherg-yak-zminitsya-sferasotsialnikh-poslug-z-vprovadzhennyam-edinoi-informatsiynoi-sistemi-sotsialnoi-sferi. 2. Внутрішні переселенці можуть отримати соціальні послуги в будьякому управлінні соцзахисту. URL: https://armyinform.com.ua/2022/10/19/vnutrishni-pereselenczi-mozhut-otrymatysoczialni-poslugy-v-bud-yakomu-upravlinni-soczzahystu/. 3. Жарикова А. В Україні з жовтня запрацює Єдина інформаційна система соціальної сфери: що це дасть. URL: https://www.epravda.com.ua/news/2022/09/9/ 691314/. 4. Рівненська та Житомирська області щоденно працюють задля успішного впровадження Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. URL: https://www.msp.gov.ua/news/21396.html.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17527
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Головко_теза.pdf298,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.