Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17972
Назва: Експериментальні дослідження впливу кліматичних факторів на вогнезахисну здатність покриттів для сталевих конструкцій.
Автори: Ковальов, А.І.
Нуянзін, В.М.
Ведула, С.А.
Ключові слова: Сталь
старіння
вогнестійкість
вогнезахист
Дата публікації: 17-лис-2016
Видавництво: Харків НУЦЗ України
Бібліографічний опис: Вісник КрНУ імені Михайла Остроградського. Кременчук: КрНУ
Серія/номер: ;100
Короткий огляд (реферат): Розкрито закономірності змінення вогнезахисної здатності вогнезахисних покриттів металевих конструкцій, що спучуються, під впливом кліматичних факторів. Реалізовано раніше розроблену методику дослідження впливу кліматичних факторів на вогнезахисну здатність вогнезахисних покриттів сталевих конструкцій, що спучуються. Сплановано та проведено пришвидшені кліматичні випробування вогнезахисного покриття в кліматичній камері з різною тривалістю впливу кліматичних факторів. Визначено вогнезахисну здатність зістарених вогнезахисних покриттів та порівняно ці значення з контрольними. В результаті досліджень встановлено, що після трьох років пришвидшеного кліматичного впливу спостерігались візуальні зміни вогнезахисного покриття. Намічено шляхи подальших досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/17972
Розташовується у зібраннях:Кафедра пожежної профілактики в населених пунктах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5 -стаття Кременчук.pdf826,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.