Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаров, Євген Олексійович-
dc.date.accessioned2023-07-30T15:16:21Z-
dc.date.available2023-07-30T15:16:21Z-
dc.date.issued2020-02-12-
dc.identifier.citationСталий розвиток – стан та перспективи: Матеріали ІІ Міжнародного симпозіуму SDEV’2020uk_UA
dc.identifier.urihttp://repositsc.nuczu.edu.ua/handle/123456789/18100-
dc.descriptionОдне з перших місць за об‘ємом і концентрацією забруднень стічних вод харчової промисловості займає молочна галузь, яка складається з низки підприємств: молокоприймальні пункти, сепараторні відділення, міські молочні заводи, сироробні і маслоробні заводи. На підприємствах молочної галузі стічні води складають 80- 90 % від використовуваної підприємствами води. При середніх питомих витратах води 5 м3 на тону молока, за добу утворюється близько 480 м3 стічних вод. Промислові стічні води, які утворюються на підприємствах молочної галузі поділяються на два види: забруднені і малозабруднені. Забруднені стічні води утворюються після мийки обладнання, технологічних трубопроводів, автомобільних цистерн, підлог, панелей виробничих приміщенuk_UA
dc.publisherЛьвів: Національний університет «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleЕкологічна небезпека висококонцентрованих стічних вод молокопереробних підприємствuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕКОЛОГІЧНА НЕБЕЗПЕКА ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ СТІЧНИХ ВОД.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.